De Vrouwen aan het Roer

Vrouwen aan het Roer zijn ambitieuze vrouwen met een passie voor ondernemen. VAHR is gevestigd in Hillegom maar onze leden komen uit de gehele regio. Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw Vennep, Beinsdorp etc. 

Het bestuur

In 2020 is onze koers gewijzigd met als doel VAHR op de kaart te zetten en nog meer vrouwelijke ondernemers te verbinden via deze community. Wij hebben een bestuur gevormd waarin wij sturing geven aan en de koers bepalen van VAHR. Met elkaar verzorgen we de bijeenkomsten, marketing, social media, events, financiën en planning van VAHR. Het bestuur bestaat uit: 

Marisja Wigmore – Marjolein van Zutphen – Petra Kuyt – Marjolein van Hesselingen en Annemiek Cornelissen. 

Marisja Wigmore

Voorzitter
Marjolein_van_Zutphen

Marjolein van Zutphen

Penningmeester

Petra
Kuyt

Secretaris

Marjolein van Hesselingen

Social Media
Annemiek Cornelissen

Annemiek Cornelissen

Evenementen

Vrouwen aan het Roer - leden

Inmiddels zijn er al 42 ambitieuze ondernemers lid van Vrouwen aan het Roer.

Op verzoek is er bij het bestuur een deelnemerslijst beschikbaar waarin alle ledengegevens vermeld staan.

Anita Sanders
De beleving van muziek en de natuur zijn mijn levenslange passies, als zingende tuinontwerpster combineer ik ze professioneel en met toewijding. Als zangeres zing ik bij rouw en trouw, op een feestje en natuurlijk bij tuinconcerten. Als tuinontwerpster realiseer ik groene tuinen die uitnodigend én inspirerend zijn.
Annemiek Cornelissen
Vanuit AC Media & Events organiseer ik evenementen op verschillende binnen- en buiten locaties. Denk daarbij aan braderieën, markten en bingo's maar ook beurzen en grotere evenementen. Naast de evenementen ben ik ook tekstschrijver voor verschillende opdrachtgevers en kranten in de Duin- en Bollenstreek.
Colinda Veldman
Een mooi afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Op één van de meest kwetsbare momenten kom ik binnen bij de familie. Ik vertrouw op mijn gevoel en werk vanuit mijn hart. Creatief en met oog voor details. Door alles op elkaar af te stemmen en goed te luisteren, creëer ik samen met de familie een persoonlijk en liefdevol afscheid.
Danielle Fassotte
De quote “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”… is heel toepasselijk op de oprichting van C’est Danie. Sieraden maken is mijn passie en alles wat ik maak is met veel liefde en plezier samengesteld. Ik gebruik alleen duurzame, hoogwaardige en natuurlijke producten zodat je lang plezier hebt van je sieraden.
Esmee Duindam
Als tekstschrijver bij Emerald Writing verzorg ik een divers aanbod van teksten, waaronder SEO webteksten en blogs. Daarnaast neem ik ook graag interviews af om hier mooie verhalen van te maken. Je kunt bij mij terecht voor sterke webcontent en meer verbinding met je (potentiële) klanten
Eva de Ridder
Als interim/verandermanager draag ik proactief bij aan verandering en professionalisering van uw organisatie op het snijvlak strategie, mensen en beleid(suitvoering). Ik werk daarbij verbindend en mensgericht, met oog voor het individu, het team en de organisatiebelangen.
Fione den Outer
Vanuit missie, visie en strategie werk ik marketing en communicatieplannen voor je uit, in lijn met jouw kernwaarden. Ik ondersteun, zorg voor de uitvoering en planmatige aanpak met oog op jouw doelstellingen on- en offline. Zo kan jij je richten op de werkzaamheden die jij het liefst doet.
Esther Zwartepoorte
Esther Zwartepoorte
Aandacht van top tot teen, dat geef ik met een reflexzonemassage op je voeten. Vermindering van klachten zowel acuut als chronisch, beter slapen, hormonaal evenwicht, vermindering van stress. Zoals je ziet kan het worden ingezet voor allerlei klachten en daarnaast is de massage heel ontspannend dus ook een moment van aandacht voor jezelf.
Iris Goulmy
Graag ga ik met jou op zoek naar de mooiste vakantie, die helemaal aansluit bij jouw wensen; een vakantie, die ook voor jou in de toekomst de mooiste herinneringen zal oproepen. Ik kom graag bij je langs om al jouw wensen te bespreken om zo tot een passend reisvoorstel te komen.
Jolanda van de Meent
Marketing is voor iedere ondernemer belangrijk, maar weet jij waar je moet beginnen? Ik leer ondernemers om hun eigen marketingexpert te worden d.m.v. een marketing coachingsprogramma, zodat jouw business een boost krijgt en je de ideale klant aantrekt. Ik ben dol op marketing! Jij straks ook?
Judith Hagelen
Judith Hagelen
Oiled by Judith helpt ondernemers die last hebben van rug-, schouder- en nekklachten zodat ze weer gefocust en ontspannen kunnen werken. Ik ga intuïtief te werk, ik voel en de plekken die aandacht nodig hebben worden bewerkt. Regelmatig een massage is een APK voor lichaam en geest.
Kim de Jeu
Kim de Jeu
Beyuna levert verschillende, goed onderzochte voedingssupplementen. Deze zijn een mooie toevoeging op een gezonde levensstijl. Je vindt hier het diverse aanbod. Ik heb ze getest, en ik ben er erg tevreden over.
Laura van der Burg
Mijn EHBO & BHV opleidingen staan garant voor kennis en ervaring opdoen die je ondersteunen in het geven van eerste hulp. Mijn doel is om mijn cursisten de handvaten te geven zodat ze vol zelfvertrouwen eerste hulp kunnen verlenen. Tevens ben ik in te huren als Lotus-slachtoffer.
Maartje van der Zwet
Ik help coaches bij wie de website een blok aan het been is, met een SEO-proof website waarmee jij de klanten aantrekt waar jij energie van krijgt!
Malty Mahadew
De echte succesfactor in je onderneming ben jij. Ik begeleid je om een solide bedrijf te bouwen die je voorziet in voldoende inkomen en te investeren in een toekomst waarin je je WHY kunt uitdragen. Vergroot met zelfkennis je zelfvertrouwen en groei in zelfleiderschap.
Marijne van der Koogh
Do more of what makes you happy! is mijn favoriete quote. Dit is ook de basis van mijn werk als coach. Ik geloof in de combinatie van focus én energie, maar ook in elkaar aanvullen en versterken. Vanuit deze gedachten wil ik jou helpen dichter bij jouw stip aan de horizon te komen.
Marisja Wigmore
Met persoonlijke aandacht, begeleiding en advies ontzorg ik ondernemers bij het creëren & beheren van een passende huisstijl zoals websites, logo's, teksten, social media en drukwerk. Geen standaard proces maar een persoonlijk traject waarin we samen gaan ontdekken wat het beste bij je past.
Mariska Barrote Mondria
Ik ben franchiseneemster van Fit4lady Hillegom. Mijn doel is om vrouwen tot een gezonde leefstijl te bewegen op een slimme manier. In 30 minuten een volledige workout. Het werkt écht. De persoonlijke begeleiding van onze trainsters helpen je om energieker en krachtiger te worden. En te blijven!
Marjolein van Hesselingen
Door mijn ervaring met emotie-eten, onregelmatige werktijden en afvallen kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. Ik houdt van lekker eten, en zal daarom ook zeker met ieders wensen rekening houden. Bij mij geen honger, maar juist het verhogen van je stofwisseling. En lekker in je vel gaan zitten.
Marjolein_van_Zutphen
Marjolein van Zutphen
Bij mij kun je terecht voor het verkrijgen en vooral het behouden van een gezond gewicht en een gezondere levensstijl. Een stap-voor-stap, op maat gemaakte, begeleiding naar een gezonder voedingspatroon. Geen crash dieet maar wel lekker in je vel!
TravelCounsellor_MarliesNieuwmeijer
Marlies Nieuwmeijer
Je wilt graag weer op reis maar in de huidige jungle weet je niet waar je moet beginnen? Bel mij! Ik geef je deskundig advies en assisteer bij het maken van de juiste keuzes. Van reis en verblijf, cruise of rondreis, autohuur of transfers, excursies of evenement tickets. Alles vertrouwd bij één persoonlijke reisadviseur.
Maureen Duin
Ik heb een online wijnwinkel met heerlijke wijnen. Daarnaast geef ik graag wijncursussen, wijn & spijsworkshops, wijnparty's en (online) wijnproeverijen. Meer weten? Volg me gerust op Facebook, Instagram of meld je aan voor het maandelijkse wijnnieuws.
Nicole Schmitz
Als professional organizer help ik jou rust, overzicht en orde krijgen. Tijdens mijn opruimsessies pakken we de ruimtes in jouw huis zorgvuldig aan, zodat jij voortaan tijd overhoudt voor wat echt telt. Door te ontspullen creëer je letterlijk en figuurlijk ruimte. En als verhuisplanner neem ik jouw zorgen uit handen en kan ik alles van A tot Z regelen. Jouw woongeluk staat centraal!
NicolineHuizinga-Business Mentor-KeynoteSpeaker-Author
Nicoline Huizinga
Sinds 2010 help ik zzp’ers in Nederland en ver daarbuiten om online zichtbaar te zijn op een manier die bij hen past, zodat ze transformeren van ‘een van de vele online ondernemers’ naar een duidelijk zichtbaar powerhouse met een krachtige boodschap waar niemand omheen kan.
Petra Kuyt
Ik ben zelfstandig distributiepartner van JEMAKO schoonmaak producten. Ik geef vanuit Hillegom persoonlijk advies en klanten kunnen eenvoudig bestellen via mijn webshop. Voor ieder schoonmaakprobleem heb ik een glanzende oplossing. Door simpel, snel en goed schoon te maken met de producten van JEMAKO wordt schoonmaken weer leuk.
Rianne Droogendijk
Docent Spaans met passie voor zowel Latijns-Amerika als Spanje. Na 3 jaar Curaçao, nu woonachtig in Hillegom. Geïnspireerd teruggekeerd met 60 tropische Spaanse lesvideo’s, geef ik met Rumbos nu zowel online als op locatie Spaanse les aan iedereen die deze geweldige taal wil leren!
Séline Schaft
Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met wat moois de deur uit te gaan. Afrit24 biedt creatieve én ook culinaire workshops voor iedereen! Perfect voor een vriendinnetuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, jullie bedrijfsuitje, de personeelsvereniging of voor jezelf.
Sylvia Klink
Als HR expert werk ik graag met ondernemers die groeien en met een team werken. Dan kun je niet zonder een goed opgezet HR beleid. Daarnaast ben ik creatief, een multipassionate en een sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te laten komen!
Yolanda Broekhuizen
Al meer dan 18 jaar ben ik fotograaf voor ondernemers, gezinnen, vrouwen en kinderen. Voor mijn lens staan mensen die het niet gewend zijn om vastgelegd te worden. Ik snap je zenuwen, en neem daarom altijd de tijd voor je. Ik coach je door je fotoshoot met als resultaat dat je op je mooist wordt vastgelegd. Jouw reactie (wow, ben ík dat?) is goud waard, en daar doe ik het voor!
Yolanda_Keur
Yolanda Keur
Creatieve-workshops, Ontwerpen van trendy of Art-Deco sieraden en accessoires, activiteitenbegeleiding aan huis voor verstandelijk gehandicapten. Op alle fronten vol passie, kundigheid en plezier.
Yvonne Körver Fotografie
Yvonne Körver
Ik verzorg o.a. portretfoto’s met een stralende, professionele uitstraling. Ik creëer een ontspannen sfeer, kijk goed naar het individu en breng jou zo natuurlijk mogelijk in beeld. Ik werk op locatie en vanuit mijn eigen fotostudio in Hillegom. Ik kan gebruik maken van prachtig daglicht voor een frisse uitstraling en het donkerder maken voor een artistiek effect.

Nog niet alle leden staan vermeld op de website maar daar zijn we druk mee bezig.

Als we jouw gegevens mogen toevoegen aan deze prachtige lijst horen we dat graag.

We zijn aan het groeien, er komen elke maand nieuwe leden bij. Wil jij jouw naam en bedrijf vermelden of iets laten aanpassen? Neem contact met ons op, dan regelen we dat direct voor je. Wil je meer informatie over VAHR? Lees verder…

Scroll naar top