Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

De Vrouwen aan het Roer

Vrouwen aan het Roer zijn ambitieuze vrouwen met een passie voor ondernemen. VAHR is gevestigd in Hillegom maar onze leden komen uit de gehele regio: Leiden, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Hillegom, Leiderdorp, Hoofddorp, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw Vennep, Beinsdorp, Bennebroek, Heemstede etc. 

Het bestuur

In 2020 is onze koers gewijzigd met als doel VAHR op de kaart te zetten en nog meer vrouwelijke ondernemers te verbinden via deze community. Wij hebben een bestuur gevormd waarin wij sturing geven aan en de koers bepalen van VAHR. Met elkaar verzorgen we de bijeenkomsten, marketing, social media, events, financiën en planning van VAHR. Het bestuur bestaat uit: 

Marisja Wigmore – Petra Kuyt – Marjolein van Hesselingen – Astrid Geerlings

Marisja
Wigmore

Voorzitter

Petra
Kuyt

Secretaris

Marjolein van Hesselingen

Social Media

Astrid
Geerlings

Penningmeester

Vrouwen aan het Roer - leden

Inmiddels zijn er al 50 ambitieuze ondernemende vrouwen lid van Vrouwen aan het Roer.

Op verzoek is er bij het bestuur een deelnemerslijst beschikbaar waarin alle ledengegevens vermeld staan.

Alexia de Kleijn
Annemarie Turenhout
Annemarie Turenhout
Via één vast aanspreekpunt krijg je toegang tot een breed scala aan diensten. We zetten precies datgene in wat nodig is om je bedrijf en jou als ondernemer te ondersteunen. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt als er brandjes moeten worden geblust, als je een project of dienst vanaf de grond wilt opbouwen of wanneer je de puntjes op de i wilt laten verzorgen. You name it!
Ans van Haaster
AVHD BV
Celina van der Aar
Ik geef gezichtsbehandelingen, mijn focus ligt op de ontspanning. Ook verkoop ik wasparfum van Horomia en parfum van de tap. Voor mij is de dag geslaagd als de klanten blij worden van de behandeling en de producten. Daarnaast werk ik in de gehandicaptenzorg als activiteitenbegeleiding, .
Chantal Mos
Vrouwen in de overgang! Die hun figuur zien veranderen en het lastig vinden welke stijl en kleuren bij hun lijf van NU passen. Ik help ze met kleur-, stijl-, en imago advies om zich weer vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen. Ook bied ik make-up producten aan.
Colinda Veldman
Een mooi afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Op één van de meest kwetsbare momenten kom ik binnen bij de familie. Ik vertrouw op mijn gevoel en werk vanuit mijn hart. Creatief en met oog voor details. Door alles op elkaar af te stemmen en goed te luisteren, creëer ik samen met de familie een persoonlijk en liefdevol afscheid.
Danielle Fassotte Cest Danie
Danielle Fassotte
De quote “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”… is heel toepasselijk op de oprichting van C’est Danie. Sieraden maken is mijn passie en alles wat ik maak is met veel liefde en plezier samengesteld. Ik gebruik alleen duurzame, hoogwaardige en natuurlijke producten zodat je lang plezier hebt van je sieraden.
Danielle van Egmond
Denise Zwaan
Diana Belfor
Mijn stem past goed bij producties met een verhalende stijl zoals: bedrijfsvideo’s, animaties en documentaires. Maar ook voor uitlegvideo’s, e-learning of voice response. Duidelijk, warm, kalm en helder.
Esther van 't Hoff
Esther Zwartepoorte
Esther Zwartepoorte
Aandacht van top tot teen, dat geef ik met een reflexzonemassage op je voeten. Vermindering van klachten zowel acuut als chronisch, beter slapen, hormonaal evenwicht, vermindering van stress. Zoals je ziet kan het worden ingezet voor allerlei klachten en daarnaast is de massage heel ontspannend dus ook een moment van aandacht voor jezelf.
Fione den Outer
Vanuit missie, visie en strategie werk ik marketing en communicatieplannen voor je uit, in lijn met jouw kernwaarden. Ik ondersteun, zorg voor de uitvoering en planmatige aanpak met oog op jouw doelstellingen on- en offline. Zo kan jij je richten op de werkzaamheden die jij het liefst doet.
Gabrielle Schell
Irene de Groot
Een sterk imago zorgt ervoor dat mogeiljke klanten de juiste indruk krijgen van jouw bedrijf. Ik help je daaraan. Ik ontwerp logo's en huisstijlen, en voer die door in drukwerk en digitale toepassingen.
Iris Goulmy
Graag ga ik met jou op zoek naar de mooiste vakantie, die helemaal aansluit bij jouw wensen; een vakantie, die ook voor jou in de toekomst de mooiste herinneringen zal oproepen. Ik kom graag bij je langs om al jouw wensen te bespreken om zo tot een passend reisvoorstel te komen.
Jacqui Kluijtmans
Timelezz is een mooie yoga studio aan de rand van Hillegom/Bennebroek. Timelezz biedt voor jong en oud lessen aan op een ontspannen en ongedwongen wijze met respect voor jezelf en elkaar. Reiki behandelingen - verhuur van de studio - workshops.
Jolanda van de Meent
Marketing is voor iedere ondernemer belangrijk, maar weet jij waar je moet beginnen? Ik leer ondernemers om hun eigen marketingexpert te worden d.m.v. een marketing coachingsprogramma, zodat jouw business een boost krijgt en je de ideale klant aantrekt. Ik ben dol op marketing! Jij straks ook?
Leanne Noordover
Wat begon als een initiatief tegen menstruatie-armoede, is met behulp van vrijwilligers, ondernemers en donateurs uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken stichting. Met diverse projecten biedt Stichting De Roze Hulp steun aan iedereen die het nodig heeft. Wij helpen door middel van uitgiftepunten voor gratis menstruatieprducten, een voedseldeelkast en kinderverjaardag-boxen
Maartje van der Zwet
Ik help coaches bij wie de website een blok aan het been is, met een SEO-proof website waarmee jij de klanten aantrekt waar jij energie van krijgt!
Marijne van der Koogh
Do more of what makes you happy! is mijn favoriete quote. Dit is ook de basis van mijn werk als coach. Ik geloof in de combinatie van focus én energie, maar ook in elkaar aanvullen en versterken. Vanuit deze gedachten wil ik jou helpen dichter bij jouw stip aan de horizon te komen.
Marisja Wigmore
Met persoonlijke aandacht, begeleiding en advies ontzorg ik ondernemers met het creëren, realiseren en beheren van print en digitale media. Drukwerk, websites, logo’s, bedrijfskleding en promotiematerialen. Geen standaard proces maar een persoonlijk traject waarin we samen bepalen wat het beste past bij jouw wensen en je bedrijf.
Mariska Barrote Mondria
Ik ben franchiseneemster van Fit4lady Hillegom. Mijn doel is om vrouwen tot een gezonde leefstijl te bewegen op een slimme manier. In 30 minuten een volledige workout. Het werkt écht. De persoonlijke begeleiding van onze trainsters helpen je om energieker en krachtiger te worden. En te blijven!
Marjolein van Hesselingen
Door mijn ervaring met emotie-eten, onregelmatige werktijden en afvallen kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. Ik houdt van lekker eten, en zal daarom ook zeker met ieders wensen rekening houden. Bij mij geen honger, maar juist het verhogen van je stofwisseling. En lekker in je vel gaan zitten.
TravelCounsellor_MarliesNieuwmeijer
Marlies Nieuwmeijer
Je wilt graag weer op reis maar in de huidige jungle weet je niet waar je moet beginnen? Bel mij! Ik geef je deskundig advies en assisteer bij het maken van de juiste keuzes. Van reis en verblijf, cruise of rondreis, autohuur of transfers, excursies of evenement tickets. Alles vertrouwd bij één persoonlijke reisadviseur.
Marloes Neuman
Heb jij als bedrijf overzicht, structuur of extra hulp nodig van een Personal Assistant met een “Personal Touch” Ik kan jou als ondernemer ondersteunen met diverse werkzaamheden/diensten tijdelijk, maandelijks of voor langere periode.
Miranda Huis
NicolineHuizinga-Business Mentor-KeynoteSpeaker-Author
Nicoline Huizinga
Sinds 2010 help ik zzp’ers in Nederland en ver daarbuiten om online zichtbaar te zijn op een manier die bij hen past, zodat ze transformeren van ‘een van de vele online ondernemers’ naar een duidelijk zichtbaar powerhouse met een krachtige boodschap waar niemand omheen kan.
Nicole Broers
Ik ben Nicole, ik zie je graag met Rieleks waarbij ik mijn massagetherapie aan bied. Ik help je te ontspannen, bewust te worden van je lijf en (onbewuste)patronen of klachten te vertalen zodat jij het begrijpt en verder kunt!
Petra Kuyt
Ik ben zelfstandig distributiepartner van JEMAKO schoonmaak producten. Ik geef vanuit Hillegom persoonlijk advies en klanten kunnen eenvoudig bestellen via mijn webshop. Voor ieder schoonmaakprobleem heb ik een glanzende oplossing. Door simpel, snel en goed schoon te maken met de producten van JEMAKO wordt schoonmaken weer leuk.
Rianne Droogendijk
Docent Spaans met passie voor zowel Latijns-Amerika als Spanje. Na 3 jaar Curaçao, nu woonachtig in Hillegom. Geïnspireerd teruggekeerd met 60 tropische Spaanse lesvideo’s, geef ik met Rumbos nu zowel online als op locatie Spaanse les aan iedereen die deze geweldige taal wil leren!
Sabine Geerlings
Séline Schaft
Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met wat moois de deur uit te gaan. Afrit24 biedt creatieve én ook culinaire workshops voor iedereen! Perfect voor een vriendinnetuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, jullie bedrijfsuitje, de personeelsvereniging of voor jezelf.
Sylvia Klink
Als HR expert werk ik graag met ondernemers die groeien en met een team werken. Dan kun je niet zonder een goed opgezet HR beleid. Daarnaast ben ik creatief, een multipassionate en een sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te laten komen!
Vonneke van Rijn
Met Studio Vonn maak ik grafische ontwerpen voor zakelijke klanten en particulieren. Ik richt mij voornamelijk op drukwerk gerelateerde ontwerpen, denk aan: direct mailings, brochures, flyers, productetiketten, logo’s (andere huisstijl gerelateerde ontwerpen), advertenties, cadeaubonnen, maar ook kaarten, etc. Kortom, een breed scala aan ontwerpen!
Yolanda Broekhuizen
Al meer dan 18 jaar ben ik fotograaf voor ondernemers, gezinnen, vrouwen en kinderen. Voor mijn lens staan mensen die het niet gewend zijn om vastgelegd te worden. Ik snap je zenuwen, en neem daarom altijd de tijd voor je. Ik coach je door je fotoshoot met als resultaat dat je op je mooist wordt vastgelegd. Jouw reactie (wow, ben ík dat?) is goud waard, en daar doe ik het voor!
Yolanda_Keur
Yolanda Keur
Creatieve-workshops, Ontwerpen van trendy of Art-Deco sieraden en accessoires, activiteitenbegeleiding aan huis voor verstandelijk gehandicapten. Op alle fronten vol passie, kundigheid en plezier.
Yvonne Körver Fotografie
Yvonne Körver
Ik verzorg o.a. portretfoto’s met een stralende, professionele uitstraling. Ik creëer een ontspannen sfeer, kijk goed naar het individu en breng jou zo natuurlijk mogelijk in beeld. Ik werk op locatie en vanuit mijn eigen fotostudio in Hillegom. Ik kan gebruik maken van prachtig daglicht voor een frisse uitstraling en het donkerder maken voor een artistiek effect.

Nog niet alle leden staan volledig vermeld op de website maar daar zijn we druk mee bezig.

Als we jouw gegevens mogen toevoegen aan deze prachtige lijst horen we dat graag.

We zijn aan het groeien, er komen elke maand nieuwe leden bij. Wil jij jouw naam en bedrijf vermelden of iets laten aanpassen? Neem contact met ons op, dan regelen we dat direct voor je. Wil je meer informatie over VAHR? Lees verder…

Scroll naar boven