Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

De Vrouwen aan het Roer

Vrouwen aan het Roer zijn ambitieuze vrouwen met een passie voor ondernemen. VAHR is gevestigd in Hillegom maar onze leden komen uit de gehele regio: Leiden, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Hillegom, Leiderdorp, Hoofddorp, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw Vennep, Beinsdorp, Bennebroek, Heemstede etc. 

Het bestuur

In 2020 is onze koers gewijzigd met als doel VAHR op de kaart te zetten en nog meer vrouwelijke ondernemers te verbinden via deze community. Wij hebben een bestuur gevormd waarin wij sturing geven aan en de koers bepalen van VAHR. Met elkaar verzorgen we de bijeenkomsten, marketing, social media, events, financiën en planning van VAHR. Het bestuur bestaat uit: 

Marisja Wigmore – Marjolein van Hesselingen – Astrid Geerlings

Marisja
Wigmore

Voorzitter

Marjolein van Hesselingen

Social Media

Astrid
Geerlings

Secretaris

Vrouwen aan het Roer - leden

Inmiddels zijn er al 50 ambitieuze ondernemende vrouwen lid van Vrouwen aan het Roer.

Op verzoek is er bij het bestuur een deelnemerslijst beschikbaar waarin alle ledengegevens vermeld staan.

Alexia de Kleijn
Annemarie Turenhout
Annemarie Turenhout
Via één vast aanspreekpunt krijg je toegang tot een breed scala aan diensten. We zetten precies datgene in wat nodig is om je bedrijf en jou als ondernemer te ondersteunen. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt als er brandjes moeten worden geblust, als je een project of dienst vanaf de grond wilt opbouwen of wanneer je de puntjes op de i wilt laten verzorgen. You name it!
Ans van Haaster
AVHD BV
Celina van der Aar
Ik help graag om je te ontspannen en tot rust te komen met aromatherapie. Laat de stress van alledag achter je en gun jezelf een moment van pure ontspanning. Maak snel een afspraak en ervaar de magie van geur en aanraking! Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor wasparfums/wasstrips
Chantal Mos
Vrouwen in de overgang! Die hun figuur zien veranderen en het lastig vinden welke stijl en kleuren bij hun lijf van NU passen. Ik help ze met kleur-, stijl-, en imago advies om zich weer vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen. Ook bied ik make-up producten aan.
Colinda Veldman
Een mooi afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Op één van de meest kwetsbare momenten kom ik binnen bij de familie. Ik vertrouw op mijn gevoel en werk vanuit mijn hart. Creatief en met oog voor details. Door alles op elkaar af te stemmen en goed te luisteren, creëer ik samen met de familie een persoonlijk en liefdevol afscheid.
Danielle Fassotte Cest Danie
Danielle Fassotte
De quote “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”… is heel toepasselijk op de oprichting van C’est Danie. Sieraden maken is mijn passie en alles wat ik maak is met veel liefde en plezier samengesteld. Ik gebruik alleen duurzame, hoogwaardige en natuurlijke producten zodat je lang plezier hebt van je sieraden.
Deborah Maat
DM Business Support
Elena van der Wal
Ellen van der Hulst
Ik help particulieren en zzp’ers met opruimen en organizen van spullen en (papieren) administratie. Als professional organizer en opruimcoach zorg ik voor overzicht, voor rust en ruimte in huis en hoofd. Ik ga graag voor jou én samen met jou aan de slag!
Esther van 't Hoff
Esther Zwartepoorte
Esther Zwartepoorte
Aandacht van top tot teen, dat geef ik met een reflexzonemassage op je voeten. Vermindering van klachten zowel acuut als chronisch, beter slapen, hormonaal evenwicht, vermindering van stress. Zoals je ziet kan het worden ingezet voor allerlei klachten en daarnaast is de massage heel ontspannend dus ook een moment van aandacht voor jezelf.
Gül Killic
Gabrielle Schell
Irene de Groot
Nieuwe huisstijl of logo nodig? Of een flyer? Ik ontwerp ze met plezier: onderscheidend en aansprekend voor je doelgroep. Van visitekaart tot busbelettering, van sluitsticker tot digitale nieuwsbrief. Om het drukwerk hoef jij je niet druk te maken, dat regel ik graag voor je.
Jacqui Kluijtmans
Timelezz is een mooie yoga studio aan de rand van Hillegom/Bennebroek. Timelezz biedt voor jong en oud lessen aan op een ontspannen en ongedwongen wijze met respect voor jezelf en elkaar. Reiki behandelingen - verhuur van de studio - workshops.
Kim van Velzen
Leanne Noordover
Wat begon als een initiatief tegen menstruatie-armoede, is met behulp van vrijwilligers, ondernemers en donateurs uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken stichting. Met diverse projecten biedt Stichting De Roze Hulp steun aan iedereen die het nodig heeft. Wij helpen door middel van uitgiftepunten voor gratis menstruatieprducten, een voedseldeelkast en kinderverjaardag-boxen
Leonie van Beek - De Klerk
Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en lijdt u (letsel)schade? Van Beek De Klerk Juristen helpt u graag bij het ontvangen van de juiste schadevergoeding. Onze hulp is voor slachtoffers kosteloos. Wij verhalen namelijk onze kosten samen met uw schadevergoeding bij de aansprakelijke partij.
Marisja Wigmore
Marisja.nl is een creatief ontwerpbureau, gespecialiseerd in digitale vormgeving. Of het nu gaat om een website, logo, huisstijl of drukwerk. Marisja.nl maakt het (je) makkelijk! Ik zorg ervoor dat jouw onderneming opvalt en help jou met het creëren van zichtbaarheid. Zowel van je bedrijf, maar ook jouw eigen zichtbaarheid als ondernemer.
Mariska Barrote Mondria
Ik ben franchiseneemster van Fit4lady Hillegom. Mijn doel is om vrouwen tot een gezonde leefstijl te bewegen op een slimme manier. In 30 minuten een volledige workout. Het werkt écht. De persoonlijke begeleiding van onze trainsters helpen je om energieker en krachtiger te worden. En te blijven!
Marjolein van Hesselingen
Door mijn ervaring met emotie-eten, onregelmatige werktijden en afvallen kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. Ik houdt van lekker eten, en zal daarom ook zeker met ieders wensen rekening houden. Bij mij geen honger, maar juist het verhogen van je stofwisseling. En lekker in je vel gaan zitten.
TravelCounsellor_MarliesNieuwmeijer
Marlies Nieuwmeijer
Je wilt graag weer op reis maar in de huidige jungle weet je niet waar je moet beginnen? Bel mij! Ik geef je deskundig advies en assisteer bij het maken van de juiste keuzes. Van reis en verblijf, cruise of rondreis, autohuur of transfers, excursies of evenement tickets. Alles vertrouwd bij één persoonlijke reisadviseur.
Miranda Huis
NicolineHuizinga-Business Mentor-KeynoteSpeaker-Author
Nicoline Huizinga
Sinds 2010 help ik zzp’ers in Nederland en ver daarbuiten om online zichtbaar te zijn op een manier die bij hen past, zodat ze transformeren van ‘een van de vele online ondernemers’ naar een duidelijk zichtbaar powerhouse met een krachtige boodschap waar niemand omheen kan.
Nicole Broers
Ik ben Nicole, ik zie je graag met Rieleks waarbij ik mijn massagetherapie aan bied. Ik help je te ontspannen, bewust te worden van je lijf en (onbewuste)patronen of klachten te vertalen zodat jij het begrijpt en verder kunt!
Petra Kuyt
Waar veel mensen als een berg opzien tegen opruimen en schoonmaken krijg ik daar juist energie van. Ik vind het echt leuk, ben blij, creatiever, meer ontspannen en een leuker mens. Bovendien ben ik er ook heel goed in, want opruimen zit in mijn DNA. Samen met jou los ik je opruimprobleem op en help jou meer rust, overzicht en geluk in je huis te creëren.
Sabine Geerlings
Samira Mouktadibillah
Als Virtueel Assistent help ik dienstverlenende vrouwelijke ondernemers met Businessoffice- en Communicatiesupport. Ik denk in oplossingen met een positieve mindset. Inzetbaar voor o.a. Planning & Organisatie/Social Media/Tekstverwerking/Events of gewoon even sparren.
Séline Schaft
Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met wat moois de deur uit te gaan. Afrit24 biedt creatieve én ook culinaire workshops voor iedereen! Perfect voor een vriendinnetuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, jullie bedrijfsuitje, de personeelsvereniging of voor jezelf.
Simone van Es
Als Weddingplanner help en ondersteun ik bruidsparen met de organisatie van hun bruiloft. Samen met het bruidspaar kijk ik naar hun wensen en behoeftes om zo hun droomhuwelijk te realiseren zonder zorgen. Op de dag zelf zorg ik als ceremoniemeester ervoor dat alles op rolletjes loopt en de gasten net als het bruidspaar optimaal kunnen genieten
Sylvia Klink
Als HR expert werk ik graag met ondernemers die groeien en met een team werken. Dan kun je niet zonder een goed opgezet HR beleid. Daarnaast ben ik creatief, een multipassionate en een sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te laten komen!
Vonneke van Rijn
Met Studio Vonn maak ik grafische ontwerpen voor zakelijke klanten en particulieren. Ik richt mij voornamelijk op drukwerk gerelateerde ontwerpen, denk aan: direct mailings, brochures, flyers, productetiketten, logo’s (andere huisstijl gerelateerde ontwerpen), advertenties, cadeaubonnen, maar ook kaarten, etc. Kortom, een breed scala aan ontwerpen!
Yolanda Logt
NEXTmyle maakt veranderingen in organisaties makkelijker, succesvoller en zelfs leuker. Door te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, waarom dingen gaan zoals ze gaan in jouw organisatie, help ik bedrijven bij veranderprojecten. Observatie van de organisatiecultuur en advies vormen daarbij de basis.
Yvonne Körver Fotografie
Yvonne Körver
Ik verzorg o.a. portretfoto’s met een stralende, professionele uitstraling. Ik creëer een ontspannen sfeer, kijk goed naar het individu en breng jou zo natuurlijk mogelijk in beeld. Ik werk op locatie en vanuit mijn eigen fotostudio in Hillegom. Ik kan gebruik maken van prachtig daglicht voor een frisse uitstraling en het donkerder maken voor een artistiek effect.

Nog niet alle leden staan volledig vermeld op de website maar daar zijn we druk mee bezig.

Als we jouw gegevens mogen toevoegen aan deze prachtige lijst horen we dat graag.

We zijn aan het groeien, er komen elke maand nieuwe leden bij. Wil jij jouw naam en bedrijf vermelden of iets laten aanpassen? Neem contact met ons op, dan regelen we dat direct voor je. Wil je meer informatie over VAHR? Lees verder…

Scroll naar boven