Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

Informatie

Vrouwen aan het Roer (VAHR) is een Netwerk Community voor vrouwelijke ondernemers. Een groep van zo’n 50 ondernemers met veel kennis en ervaring op verschillende vakgebieden. Als lid kun je gebruik maken van de expertise en denkkracht binnen dit netwerk en de community. 

VAHR is volop in ontwikkeling. Sinds 2021 zijn we een vereniging. We hebben een actief bestuur en hebben prachtige plannen en veel energie. Er zijn maandelijks netwerkbijeenkomsten en inspiratie sessies over uiteenlopende onderwerpen. We zijn online via social media, onze website wordt goed bijgehouden en steeds verder uitgebreid. We willen toegankelijk blijven en hebben een inspirerende agenda.

We zijn heel dankbaar dat we het netwerk zien groeien en al veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen bij deze fijne club vrouwen. Hieronder delen we informatie over onze Netwerk Community. Heb je andere vragen of mis je informatie? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. 

Doel

Vrouwen aan het Roer organiseert netwerkbijeenkomsten, informatieve sessies, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten met als doel elkaar te inspireren en er als ondernemers voor elkaar te zijn.

“Niet alleen halen en nemen,  maar ook brengen en geven”, is één van onze stelregels. We sparren, delen ervaringen, stellen vragen, ontwikkelen en bundelen onze krachten. Zakelijk netwerken maar ook vooral plezier maken met elkaar en voor elkaar klaarstaan. Want ondernemen doe je niet alleen.

Het is waardevol om binnen je netwerk contacten te hebben waar je advies kunt vragen of mee kunt sparren. De diversiteit in branches geeft een frisse blik en maakt dat netwerken én ondernemen nog effectiever wordt. 

Lidmaatschap

We hebben als vereniging geen winstoogmerk en proberen de kosten en contributie te beperken.

Contributie – Lid zijn van VAHR kost je € 149,- per jaar ex btw. 

Inbegrepen bij het lidmaatschap: 

  • Gratis deelname aan de maandelijkse netwerkbijeenkomsten (12 x per jaar) 
  • Gratis consumpties tijdens onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten  
  • Gratis deelname aan onze online inspiratie sessies (8x per jaar) 
  • Gratis vermelding op onze website
  • Maandelijkse nieuwsbrief, alleen voor leden
  • Toegang tot de online ledenlijst
  • Toegang tot de WhatsApp community
  • Berichten plaatsen op onze social media kanalen
  • Extra voordeel bij andere netwerkevents, zoals Business & Bites Bollenstreek
  • 50 collega ondernemers die elkaar inspireren, kennis delen en samen sparren

Overige informatie

Hoe fijn is het, om als ondernemer deel uit te maken van een groep gelijkgestemden, een netwerk waar je altijd je vragen kunt stellen, om hulp kunt vragen en mee kunt sparren. 

Het lidmaatschap betaal je voor een jaar vooruit. Een inschrijving bij de KvK is een vereiste. Ook kijken we naar branche diversiteit. Zijn er al meerdere leden in dezelfde branche? Dan bepalen we in overleg of we dat aantal kunnen uitbreiden. 

Heb je vragen over het lidmaatschap? Stel ze gerust! We vertellen je er graag over. 

Wil je lid worden? Het aanmeldformulier staat op deze website. Een lidmaatschap beëindigen kan uiteraard ook zonder problemen. Doe dit uiterlijk een maand voordat jouw nieuwe contributie jaar start. 

Programma

We hebben een maandelijkse bijeenkomst waarin we bijpraten, nieuwe leden verwelkomen, ervaringen delen, elkaar om hulp vragen, tips & tricks melden etc. Deze bijeenkomsten zijn elke 2e vrijdag van de maand. 

Daarnaast organiseren we inspiratie en informatie avonden, evenementen en workshops voor onze leden en introducees. De onderwerpen zijn divers, van creatieve workshops, inspirerende sprekers tot zakelijke informatie sessies over verzekeringen en wetgeving. Wil je een overzicht van de geplande data? Onze agenda vind je hier.

Vrouwen aan het Roer

Wil je ons ontmoeten, meer informatie of direct aanmelden?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen of heb je interesse om een keer kennis te maken? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail. We kunnen een telefonische kennismaking plannen waarin we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om geheel vrijblijvend deel te nemen aan een bijeenkomst zodat je de andere leden kunt ontmoeten. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier. Na het aanmelden nemen we contact met je op om je welkom te heten. 

Scroll naar boven