Informatie

Informatie over VAHR

VAHR is een netwerkclub voor vrouwelijke ondernemers. Deze groep heeft veel kennis en ervaring op verschillende vakgebieden. Je kunt gebruik maken van de expertise en denkkracht binnen dit netwerk.  

VAHR is volop in ontwikkeling. We hebben een bestuur samengesteld waarmee we druk bezig zijn om deze netwerkclub te laten groeien met nieuwe plannen en energie. We zijn online via social media, de website is online en wordt steeds verder uitgebreid. We willen laagdrempelig blijven en hebben mooie plannen voor 2021, het jaar waarin we VAHR verder zijn gaan uitbouwen en veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen bij deze fijne club vrouwen. 

Hieronder delen we informatie over onze netwerkclub. Heb je andere vragen of mis je informatie? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. 

Doel

Vrouwen aan het Roer organiseert netwerkbijeenkomsten, informatieve sessies, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten met als doel elkaar te inspireren en er als ondernemers voor elkaar te zijn.

“Niet alleen halen en nemen,  maar ook brengen en geven”, is één van onze stelregels. We sparren, delen ervaringen, stellen vragen, ontwikkelen en bundelen onze krachten. Zakelijk netwerken maar ook vooral plezier maken met elkaar en voor elkaar klaarstaan. Want ondernemen doe je niet alleen.

Het is waardevol om binnen je netwerk contacten te hebben waar je advies kunt vragen of mee kunt sparren. De diversiteit in branches geeft een frisse blik en maakt dat netwerken én ondernemen nog effectiever wordt. 

Lidmaatschap

Onze insteek is om VAHR laagdrempelig te houden. We willen als vereniging geen winst maken en proberen de kosten en contributie te beperken.

Leden mogen deelnemen aan de netwerk- en informatiebijeenkomsten, krijgen vrijblijvend toegang tot een besloten WhatsApp en Facebook groep en worden met hun bedrijf vermeld  op onze website.

Wanneer we een event organiseren waarvoor een extra eigen bijdrage nodig is, zoals een diner, zomerborrel of een externe spreker, informeren we onze leden altijd op voorhand over de kosten.

Contributie 2021 – Voor 2021 vragen we een kleine bijdrage van € 25,-. Voor dit bedrag word je lid van onze VAHR community. Hoe fijn is het, om als ondernemer deel uit te maken van een fijne groep, een netwerk waar je altijd je vragen kunt stellen, om hulp kunt vragen en mee kunt sparren. 

Aan het einde van dit jaar kijken we naar de begroting, bepalen we het contributiebedrag voor volgend jaar en informeren we alle leden. 

Het lidmaatschap kan worden opgezegd tegen het einde van het kalenderjaar met in achtneming van opzegtermijn van 1 kalendermaand. 

Heb je vragen over het lidmaatschap? Stel ze gerust! We vertellen je er graag over. 

Communicatie

We hebben een WhatsApp groep waarin we belangrijke informatie delen. Als je wilt kunnen we je toevoegen aan deze groep. Zo kun je zelf ervaren of het bij je past en of het iets toevoegt voor jou.

We hebben een Facebook pagina met daarbinnen een besloten groep voor leden. Je kunt hier al je vragen stellen, sparren, hulp vragen, inspiratie opdoen en tips delen.

Programma

We hebben een maandelijkse bijeenkomst waarin we bijpraten, nieuwe leden verwelkomen, ervaringen delen, elkaar om hulp vragen, tips & tricks melden etc. Deze bijeenkomsten zijn elke 2e vrijdag van de maand. 

Daarnaast organiseren we inspiratie en informatie avonden, evenementen en workshops voor onze leden en introducees. De onderwerpen zijn divers, van creatieve workshops, inspirerende sprekers tot zakelijke informatie sessies over verzekeringen en wetgeving. Wil je een overzicht van de geplande data? Onze agenda vind je hier.

Vrouwen aan het Roer

Wil je ons ontmoeten, meer informatie of direct aanmelden?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen of heb je interesse om een keer kennis te maken? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail, dan plannen we een telefonische kennismaking waarin we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om 2x geheel vrijblijvend deel te nemen aan een bijeenkomst zodat je de andere leden kunt ontmoeten. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier. Na het aanmelden nemen we contact met je op om je welkom te heten.