De Vrouwen aan het Roer

Vrouwen aan het Roer zijn ambitieuze vrouwen met een passie voor ondernemen. Onze leden hebben een eigen bedrijf of staan aan het roer van een organisatie of bedrijf. VAHR is gevestigd in Hillegom maar onze leden komen uit de gehele regio. Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw Vennep, Beinsdorp etc. 

Scroll naar beneden voor een overzicht van onze deelnemers. 

deelnemers

Vrouwen aan het Roer - Bestuur

In 2020 hebben we het roer omgegooid en zijn we met een groep ondernemers verder gegaan om Vrouwen aan het Roer op de kaart te zetten en te laten groeien. We hebben een bestuur opgericht waarin we sturing geven aan en de koers bepalen van VAHR.  Met elkaar verzorgen we de bijeenkomsten, marketing, social media, events, financiën en planning van VAHR.

Het bestuur bestaat uit: Marisja Wigmore – Petra Kuyt – Marjolein van Zutphen – Marjolein van Hesselingen en Annemiek Cornelissen   

Bestuur

Marisja Wigmore (voorzitter)
Ik heb een passie voor digitale vormgeving en organiseren. Ik ontzorg ondernemers bij het ontwerpen van hun logo, website teksten, drukwerk, flyers, social media content etc. Daarnaast ben ik dankzij dit netwerk een bijzondere samenwerking gestart met Colinda, van Loft Uitvaartbegeleiding. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag over. 🙂
Petra Kuyt (secretaris)
Ik ben zelfstandig distributiepartner van JEMAKO schoonmaak producten. Ik geef vanuit Hillegom persoonlijk advies en klanten kunnen eenvoudig bestellen via mijn webshop. Voor ieder schoonmaakprobleem heb ik een glanzende oplossing. Door simpel, snel en goed schoon te maken met de producten van JEMAKO wordt schoonmaken weer leuk.
Marjolein van Zutphen (penningmeester)
Bij mij kun je terecht voor vet verkrijgen en vooral het behouden van een gezond gewicht en een gezondere levensstijl. Een stap-voor-stap, op maat gemaakte, begeleiding naar een gezonder voedingspatroon. Geen crash dieet maar wel lekker in je vel!
Marjolein van Hesselingen (social media)
Door mijn ervaring met emotie-eten, onregelmatige werktijden en afvallen kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. Ik houdt van lekker eten, en zal daarom ook zeker met ieders wensen rekening houden. Bij mij geen honger, maar juist het verhogen van je stofwisseling. En lekker in je vel gaan zitten.
Annemiek Cornelissen (events)
Ik organiseer binnen en buiten evenementen op locatie, van braderieën, markten tot beurzen aan toe. Verder ben ik tekstschrijver, met ruim veertig jaar ervaring.

Deelnemers

Inmiddels hebben we meer dan 50 leden. Stuk voor stuk inspirerende vrouwen met een eigen onderneming of aan het roer van een onderneming.
Iris Goulmy
Graag ga ik met jou op zoek naar de mooiste vakantie, die helemaal aansluit bij jouw wensen; een vakantie, die ook voor jou in de toekomst de mooiste herinneringen zal oproepen. Ik kom graag bij je langs om al jouw wensen te bespreken om zo tot een passend reisvoorstel te komen.
Fiona van Eck
Pura Adelante Coaching en massages. Pura Adelante is Spaans en betekent “puur vooruit”. Dat is precies het doel van mijn praktijk: je vooruit helpen. Op een wijze en in een sfeer waarbij jij je prettig voelt, recht vanuit het hart.
Petra van Egmond
Mijn behandelingen en producten zijn gebaseerd op kennis vanuit de Ayurveda passend bij jouw huidtype en conditie, ondersteund door essentiële oliën en muziek in een rustgevende en sfeervolle salon met veel aandacht voor jou.
Simone van Es
Met Trouwhartig organiseer, creëer, inspireer en realiseer ik als weddingplanner en ceremoniemeester de mooiste dag van elk bruidspaar. Met oog voor detail en oprechte aandacht voor de wensen van bruid en bruidegom. Gun jezelf een onbezorgde dag, gun jezelf Trouwhartig.
Mariska Barrote Mondria
Ik ben franchiseneemster van Fit4lady Hillegom. Mijn doel is om vrouwen tot een gezonde leefstijl te bewegen op een slimme manier. In 30 minuten een volledige workout. Het werkt écht. De persoonlijke begeleiding van onze trainsters helpen je om energieker en krachtiger te worden. En te blijven!
Maureen Duin
Ik heb een online wijnwinkel met heerlijke wijnen. Daarnaast geef ik graag wijncursussen, wijn & spijsworkshops, wijnparty's en (online) wijnproeverijen. Meer weten? Volg me gerust op Facebook, Instagram of meld je aan voor het maandelijkse wijnnieuws.
Edith Adriaansen
Bij Echowonder kan je als zwangere je kindje in 3/4D bewonderen met partner en familie. Samen alvast genieten van het kleine wondertje in je buik. Daarnaast ben ik via de aortastichting actief met het maken van echo`s bij senioren om een aneurysma (verwijde lichaamsslagader) in de buik op te sporen.
Laura van der Burg
Mijn EHBO & BHV opleidingen staan garant voor kennis en ervaring opdoen die je ondersteunen in het geven van eerste hulp. Mijn doel is om mijn cursisten de handvaten te geven zodat ze vol zelfvertrouwen eerste hulp kunnen verlenen. Tevens ben ik in te huren als Lotus-slachtoffer.
Marja van Leeuwen
Ik ben jouw inspirator voor kleding, kleur, stijl, garderobe en make-up advies. Ik doe dit in de vorm van 1 op 1 adviezen en workshops. Verder verzorg ik Retail (fashion) trainingen, ben ik stylist voor Zalon by Zalando en werk ik samen met loopbaan -en vitaliteitcoaches met advies voor hun cliënten voor een goede eerste indruk, Kortom, ik help jou in alle opzichten je stralende zelf te zijn!
Colinda Veldman
Een mooi afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Op één van de meest kwetsbare momenten kom ik binnen bij de familie. Ik vertrouw op mijn gevoel en werk vanuit mijn hart. Creatief en met oog voor details. Door alles op elkaar af te stemmen en goed te luisteren, creëer ik samen met de familie een persoonlijk en liefdevol afscheid.
Yvonne Körver Fotografie
Yvonne Körver
Ik verzorg o.a. portretfoto’s met een stralende, professionele uitstraling. Ik creëer een ontspannen sfeer, kijk goed naar het individu en breng jou zo natuurlijk mogelijk in beeld. Ik werk op locatie en vanuit mijn eigen fotostudio in Hillegom. Ik kan gebruik maken van prachtig daglicht voor een frisse uitstraling en het donkerder maken voor een artistiek effect.
Natalie Spierings
Ik ben psycholoog & coach. Met mijn specialisatie in (dagelijkse) stress, overspannenheid, burn-out en re-integratie help ik cliënten hun leven, met zo min mogelijk klachten, verder op te pakken. Dit lukt hun door o.a. tot de echte kern te komen in combinatie met EMDR-therapie. In mijn praktijk ben je welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.
Margriet Noort
Margriet Noort
Als zelfstandig reisagent help ik mijn klanten met ideeën, de uitvoering en het boeken van hun (droom)reis. Dat mag ver weg of dichtbij zijn, luxe of eenvoudig, want voor iedere klant is de reis persoonlijk en dus anders. Er is vaak ook meer mogelijk dan men denkt. Ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten.
Judith Hagelen
Judith Hagelen
Oiled by Judith helpt ondernemers die last hebben van rug-, schouder- en nekklachten zodat ze weer gefocust en ontspannen kunnen werken. Ik ga intuïtief te werk, ik voel en de plekken die aandacht nodig hebben worden bewerkt. Regelmatig een massage is een APK voor lichaam en geest.
Séline Schaft
Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met wat moois de deur uit te gaan. Afrit24 biedt creatieve én ook culinaire workshops voor iedereen! Perfect voor een vriendinnetuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, jullie bedrijfsuitje, de personeelsvereniging of voor jezelf.
Kim de Jeu
Kim de Jeu
Beyuna levert verschillende, goed onderzochte voedingssupplementen. Deze zijn een mooie toevoeging op een gezonde levensstijl. Je vindt hier het diverse aanbod. Ik heb ze getest, en ik ben er erg tevreden over.
Sylvia Klink
Als HR expert werk ik graag met ondernemers die groeien en met een team werken. Dan kun je niet zonder een goed opgezet HR beleid. Daarnaast ben ik creatief, een multipassionate en een sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te laten komen!
Yolanda Broekhuizen
Al meer dan 18 jaar ben ik fotograaf voor ondernemers, gezinnen, vrouwen en kinderen. Voor mijn lens staan mensen die het niet gewend zijn om vastgelegd te worden. Ik snap je zenuwen, en neem daarom altijd de tijd voor je. Ik coach je door je fotoshoot met als resultaat dat je op je mooist wordt vastgelegd. Jouw reactie (wow, ben ík dat?) is goud waard, en daar doe ik het voor!
Yvonne Somers
Ik ben therapeute en werk met diverse therapieën. Ik behandel zowel fysieke als psychische klachten. Mijn specialiteit: Hooikoorts, chronische verkoudheid en astma. Ook het behandelen van angsten dmv de EMDR methode is mijn specialiteit. De meeste verzekeraars vergoeden mijn behandelingen (geheel of gedeeltelijk).
Fione den Outer
Vanuit missie, visie en strategie werk ik marketing en communicatieplannen voor je uit, in lijn met jouw kernwaarden. Ik ondersteun, zorg voor de uitvoering en planmatige aanpak met oog op jouw doelstellingen on- en offline. Zo kan jij je richten op de werkzaamheden die jij het liefst doet.
Samira Loswijk
YogaSkills is gevestigd in Zuidoostbeemster. Ik ben yoga docent en richt mij voornamelijk op senioren yoga en stoel yoga. Daarnaast geef ik eens in de maand een speciale yoga avond met klankschalen en/of live muziek. 
Rust, verdiep en verbind. Quality tijd voor jou!!
Eva van der Kwast
Ik ben Eva en met mijn bedrijf Communikeet schrijf en organiseer ik. Van nieuwsbrieven en social media berichten tot artikelen voor een magazine en van (seo-proof) webteksten en van blogs tot nieuwsbrieven. Ik ben creatief, ook in mijn doen en laten. Organiseren is mijn tweede natuur en ik draai mijn hand niet om voor een netwerkevent, aangeklede borrel of feest.
Evelyne van Huijstee
Een dagje naar opvang is voor een hond meer dan een fijn dagje spelen, het is ook leerzaam en goed voor de socialisatie. Voor eigenaren een praktische oplossing waardoor ze de handen vrij hebben en je hoeft je geen zorgen te maken over de hond want daar wordt goed voor gezorgd. Ook voor gezinsuitstapjes zonder hond is de dagopvangservice ideaal.
Marijne van der Koogh
Do more of what makes you happy! is mijn favoriete quote. Dit is ook de basis van mijn werk als coach. Ik geloof in de combinatie van focus én energie, maar ook in elkaar aanvullen en versterken. Vanuit deze gedachten wil ik jou helpen dichter bij jouw stip aan de horizon te komen.
Nicole Schmitz
Als professional organizer help ik jou rust, overzicht en orde krijgen. Tijdens mijn opruimsessies pakken we de ruimtes in jouw huis zorgvuldig aan, zodat jij voortaan tijd overhoudt voor wat echt telt. Door te ontspullen creëer je letterlijk en figuurlijk ruimte. En als verhuisplanner neem ik jouw zorgen uit handen en kan ik alles van A tot Z regelen. Jouw woongeluk staat centraal!
Jolanda van de Meent
Marketing is voor iedere ondernemer belangrijk, maar weet jij waar je moet beginnen? Ik leer ondernemers om hun eigen marketingexpert te worden d.m.v. een marketing coachingsprogramma, zodat jouw business een boost krijgt en je de ideale klant aantrekt. Ik ben dol op marketing! Jij straks ook?

Er komen regelmatig nieuwe leden bij. Niet iedereen staat vermeld op de website  maar als we jouw gegevens mogen toevoegen aan deze prachtige lijst horen we dat graag. 

We zijn aan het groeien, er komen elke maand nieuwe deelnemers bij. Het is niet verplicht om je gegevens te delen op deze website, dit is geheel vrijblijvend. Wil jij jouw naam en bedrijf vermelden of iets laten aanpassen? Neem contact met ons op, dan regelen we dat direct voor je. Wil je meer informatie over VAHR? Lees verder…