Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

Vrouwen aan het Roer
Brouwerlaan – Hillegom
KvK nummer: 82653550

Algemene voorwaarden

 

 

Wil je contact opnemen?

Heb je vragen over Vrouwen aan het Roer, ben je nieuwsgierig geworden, wil je ons ontmoeten of meer over ons te weten komen? Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op. We vertellen je heel graag over onze plannen en ideeën. 

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil graag:*

Wil je inschrijven voor de nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Vul het contactformulier in, dan sturen we je onze nieuwsbrief.

Wil je direct aanmelden?

Heb je voldoende informatie, ben je enthousiast en wil je met jouw bedrijf lid worden van Vrouwen aan het Roer? 

Ga dan naar het aanmeldformulier.

Volg ons of neem contact met ons op

Online Meetings

Onze bijeenkomst zijn online en live. We komen regelmatig bij elkaar en houden ook online informatie & inspiratie sessie voor onze leden.

Live Meetings

Live sessies zijn op inspirerende locaties in de Bollenstreek. Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Sassenheim, Nieuw Vennep. Het wisselt regelmatig. 

Verbinden en Samenwerken

We verbinden, versterken en helpen elkaar met vragen en oplossingen. Er zijn al meerdere prachtige initiatieven ontstaan vanuit Vrouwen aan het Roer.

Direct aanmelden

Ben je 2x als introducee bij een VAHR bijeenkomst geweest? Heb je een goed beeld en besluit je om lid te worden van de Vrouwen aan het Roer Netwerk Community? Je kunt via deze link het aanmeldformulier invullen. 

VAHR Hillegom

Feedback & Ideeën

Ken je een inspirerende spreker, heb je een onderwerp voor een thema avond, of een toffe locatie waar we een keer kunnen vergaderen? Of heb je feedback over VAHR? We zijn gek op ideeën en feedback, en altijd blij met je hulp. 

Tips & Tricks

We delen regelmatig tips & tricks met elkaar. Al onze leden hebben hun eigen expertise en werkgebied. Waar jij niet uitkomt heeft een ander misschien ook al ervaren en een oplossing bedacht. Vraag elkaar gerust om hulp. 

DEZE WEBSITE IS GESPONSORD DOOR MARISJA.NL

“Sinds 2020 ben ik betrokken bij VAHR. Vanuit mijn bedrijf Marisja.nl heb ik het ontwerp & realisatie van deze website gesponsord. Ik verzorg sindsdien het onderhoud en technische ondersteuning. Ondernemen doe je samen! En dat doe ik ook voor VAHR met heel veel plezier! – Marisja Wigmore

Overige sponsoren

Regelmatig hebben wij bijeenkomsten bij Villa Flora in Hillegom. We kunnen altijd rekenen op de hulp en service van deze fijne locatie en het team. www.hotelvillaflora.nl

Scroll naar boven