Wil je contact opnemen?

Heb je vragen over Vrouwen aan het Roer, ben je nieuwsgierig geworden, wil je ons ontmoeten of meer over ons te weten komen? Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op. We vertellen je heel graag over onze plannen en ideeën. 

Wil je inschrijven voor de nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? 

Vul je gegevens in op het aanmeldformulier om in te schrijven voor de nieuwsbrief. 

Wil je direct aanmelden?

Heb je voldoende informatie, ben je enthousiast en wil je met jouw bedrijf deelnemer worden van Vrouwen aan het Roer? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Volg ons of neem contact met ons op

Online Meetings

Onze bijeenkomst zijn online en live. We komen regelmatig bij elkaar en soms houden we een online informatie sessie.

Live Meetings

Live sessies zijn op inspirerende locaties in de Bollenstreek. Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Sassenheim, Nieuw Vennep. Het wisselt regelmatig. 

Verbinden en Samenwerken

We verbinden, versterken en helpen elkaar met vragen en oplossingen. Het is mooi om te zien welke prachtige initiatieven er ontstaan zijn vanuit Vrouwen aan het Roer.

Momenteel zijn onze netwerkbijeenkomsten live. We zien elkaar elke 2e vrijdag van de maand om 09:00 uur bij Hotel Villa Flora in Hillegom.

Direct aanmelden

Heb je geen voldoende informatie, ben je enthousiast en wil je met jouw bedrijf deelnemer worden van Vrouwen aan het Roer? Klik dan hier om aan te melden.

VAHR Hillegom

Feedback & Ideeën

Ken je een inspirerende spreker, heb je een onderwerp voor een thema avond, of een toffe locatie waar we een keer kunnen vergaderen? Of heb je feedback over VAHR? We zijn gek op ideeën en feedback, en altijd blij met je hulp. 

Tips & Tricks

We delen regelmatig tips & tricks met elkaar. Alle deelnemers hebben hun eigen expertise en werkgebied. Waar jij niet uitkomt heeft een ander misschien ook al ervaren en een oplossing bedacht.

DEZE WEBSITE IS 100% GESPONSORD DOOR MARISJA.NL

“Sinds 2020 ben ik betrokken bij VAHR. Er was toen nog geen website en geen budget, maar ik wilde graag helpen om deze mooie club op de kaart te zetten. En zo besloot ik om deze website voor VAHR te maken. Vanuit mijn bedrijf Marisja.nl  sponsor ik de volledige website; ontwerp, realisatie, onderhoud, hosting en e-mail. Ondernemen doe je samen! En dat doe ik met heel veel plezier! – Marisja Wigmore