VAHR Agenda 2023

We komen regelmatig bij elkaar tijdens netwerk- en informatiebijeenkomsten op inspirerende locaties. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze eigen leden onderwerpen aandragen zodat we een interessant programma met inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Natuurlijk is er bij elk evenement voldoende tijd om met de andere VAHR leden te sparren en te netwerken. 

Hieronder plaatsen we een overzicht van onze bijeenkomsten, borrels, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan direct online of via ons e-mail adres. Introducees zijn van harte welkom, mits je een eigen onderneming hebt, en wel even aanmelden. 

Agenda 2023

2023/06/09 Netwerkbijeenkomst

9 juni 2023 @ 09:00 – 11:00 –

Op vrijdag 9 juni is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Introducees zijn welkom. Deze keer is het thema: Winst & Financieel met een workshop van Miranda van Huis.

Meer informatie

2023/07/14 Netwerkwandeling

14 juli 2023 @ 09:00 – 11:00 –

Op vrijdag 14 juli is er een VAHR Netwerkwandeling in de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Introducees zijn welkom.

Meer informatie

2023/08/11 Netwerkwandeling

11 augustus 2023 @ 09:00 – 11:00 –

Op vrijdag 11 augustus organiseert VAHR een Netwerkwandeling in de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Introducees zijn welkom.

Meer informatie
VAHR Netwerk Bijeenkomst Hillegom

2023/09/08 Netwerkbijeenkomst

8 september 2023 @ 09:00 – 11:00 – Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers  Op vrijdag 8 september is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze leden onderwerpen en vraagstukken bespreekbaar maken zodat we een interessant programma […]

Meer informatie
VAHR Netwerk Bijeenkomst Hillegom

2023/10/13 Netwerkbijeenkomst

13 oktober 2023 @ 09:00 – 11:00 – Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers  Op vrijdag 13 oktober is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze leden onderwerpen en vraagstukken bespreekbaar maken zodat we een interessant programma […]

Meer informatie
VAHR Netwerk Bijeenkomst Hillegom

2023/11/10 Netwerkbijeenkomst

10 november 2023 @ 09:00 – 11:00 – Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers  Op vrijdag 10 november is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze leden onderwerpen en vraagstukken bespreekbaar maken zodat we een interessant programma […]

Meer informatie
VAHR Netwerk Bijeenkomst Hillegom

2023/12/08 Netwerkbijeenkomst

8 december 2023 @ 09:00 – 11:00 – Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers  Op vrijdag 8 december is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze leden onderwerpen en vraagstukken bespreekbaar maken zodat we een interessant programma […]

Meer informatie

Meedenken? Graag!

Heb je zelf een wens of idee voor een workshop of informatief event? Wil je VAHR een keer verwelkomen bij jouw bedrijf, organisatie of bij iemand uit jouw netwerk? Wil je meehelpen met het organiseren van een event? We komen graag met je in contact.  

Vrouwen aan het Roer

Heb je vragen, wil je ons een keer ontmoeten of aanmelden? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om als introducee geheel vrijblijvend deel te nemen aan een netwerkbijeenkomst. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden word je opgenomen in ons ledenbestand, krijg je een vermelding op onze website, ontvang je voortaan de nieuwsbrief, informatie en uitnodigingen voor alle online en live bijeenkomsten. 

Scroll naar boven