Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

VAHR Agenda 2023 / 2024

We komen regelmatig bij elkaar tijdens netwerk- en informatiebijeenkomsten op inspirerende locaties. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze eigen leden onderwerpen aandragen zodat we een interessant programma met inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Natuurlijk is er bij elk evenement voldoende tijd om met de andere VAHR leden te sparren en te netwerken. 

Hieronder plaatsen we een overzicht van onze bijeenkomsten, borrels, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan direct online of via ons e-mail adres. Introducees zijn van harte welkom, mits je een eigen onderneming hebt, en wel even aanmelden. 

Agenda 2023

Locatiebezoek & Rondleiding De Watertoren

8 december 2023 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 8 december is de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer. Deze keer zijn we uitgenodigd voor een locatiebezoek met rondleiding bij De Watertoren in Hillegom.

Lees verder & aanmelden

VAHR Nieuwjaarsontbijt 2024

12 januari 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 12 januari trappen we het nieuwe jaar af met een VAHR Nieuwjaarsontbijt tijdens de maandelijkse Netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom.

Lees verder & aanmelden

Netwerkbijeenkomst & Website Workshop

9 februari 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 9 februari is de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom.
Deze keer geeft Sabine Geerlings een workshop over het thema: Haal meer uit je Website. 

Lees verder & aanmelden
VAHR Netwerk Bijeenkomst Hillegom

Netwerkbijeenkomst maart 2024

8 maart 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 8 maart is de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Lees verder & aanmelden

Netwerkbijeenkomst april 2024

12 april 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 12 april is de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Lees verder & aanmelden

Meedenken? Graag!

Heb je zelf een wens of idee voor een workshop of informatief event? Wil je VAHR een keer verwelkomen bij jouw bedrijf, organisatie of bij iemand uit jouw netwerk? Wil je meehelpen met het organiseren van een event? We komen graag met je in contact.  

Vrouwen aan het Roer

Heb je vragen, wil je ons een keer ontmoeten of aanmelden? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om als introducee geheel vrijblijvend deel te nemen aan een netwerkbijeenkomst. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden word je opgenomen in ons ledenbestand, krijg je een vermelding op onze website, ontvang je voortaan de nieuwsbrief, informatie en uitnodigingen voor alle online en live bijeenkomsten. 

Scroll naar boven