Inspireren ● Verbinden ● Versterken ● Ondernemen

VAHR Agenda 2024

We komen regelmatig bij elkaar tijdens netwerk- en informatiebijeenkomsten op inspirerende locaties. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze eigen leden onderwerpen aandragen zodat we een interessant programma met inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Natuurlijk is er bij elk evenement voldoende tijd om met de andere VAHR leden te sparren en te netwerken. 

Hieronder plaatsen we een overzicht van onze bijeenkomsten, borrels, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan direct online of via ons e-mail adres. Introducees zijn van harte welkom, mits je een eigen onderneming hebt, en wel even aanmelden. 

Agenda 2024

Netwerkbijeenkomst juni

14 juni 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 14 juni is er een workshop tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. In deze workshop vertelt Elsbeth van den Berg hoe je meer grip kunt krijgen op je mailberichten en ...

Lees verder & aanmelden

Netwerkbijeenkomst juli

12 juli 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKBIJEENKOMST
Op vrijdag 12 juli is de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer bij Villa Flora in Hillegom. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Lees verder & aanmelden
VAHR-waterleidingduinen

Netwerkwandeling augustus

9 augustus 2024 @ 09:00 - 11:00 -

NETWERKWANDELING
Op vrijdag 9 augustus is de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Vrouwen aan het Roer. Deze keer maken we een wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen onder leiding van Petra Meiburg. 

Lees verder & aanmelden

Online sessie – Intervisie

22 oktober 2024 @ 19:30 - 21:00 -

ONLINE INTERVISIE SESSIE
Op dinsdag 22 oktober is er een online intervisie sessie, Heb je een vraagstuk dat je tijdens deze intervisie zou willen bespreken? Stuur ons een e-mail zodat we jouw vraagstuk op de agenda kunnen zetten en behandelen tijdens ...

Lees verder & aanmelden

Meedenken? Graag!

Heb je zelf een wens of idee voor een workshop of informatief event? Wil je VAHR een keer verwelkomen bij jouw bedrijf, organisatie of bij iemand uit jouw netwerk? Wil je meehelpen met het organiseren van een event? We komen graag met je in contact.  

Vrouwen aan het Roer

Heb je vragen, wil je ons een keer ontmoeten of aanmelden? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om als introducee geheel vrijblijvend deel te nemen aan een netwerkbijeenkomst. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden word je opgenomen in ons ledenbestand, krijg je een vermelding op onze website, ontvang je voortaan de nieuwsbrief, informatie en uitnodigingen voor alle online en live bijeenkomsten. 

Scroll naar boven