Agenda - Programma

We komen regelmatig bij elkaar. Tijdens Corona online maar inmiddels mogen we ook weer live.  Onze bijeenkomsten zijn op inspirerende locaties. Dat kan zijn in een café, restaurant of op een zonnig terras. Of bij één van de leden thuis of in het bedrijf. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze eigen leden onderwerpen aandragen voor de thema avonden zodat we een interessant programma met inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Natuurlijk is er bij elk evenement voldoende tijd om met de andere VAHR leden bij te praten of te netwerken.

Sommige leden spreken in kleinere groepen tussentijds af om samen te wandelen, te (net)werken of te brainstormen.  

Netwerk Bijeenkomst

De maandelijkse netwerkbijeenkomst is elke 2e vrijdag van de maand. We starten om 09:00 uur en sluiten meestal rond 11:00 uur af. Deelname is gratis voor leden (en introducees). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Evenementen

Meerdere keren per jaar organiseren we een evenement voor alle leden. Een locatie bezoek, een zomerborrel, een wijnproeverij, een meditatiewandeling etc. Soms nodigen we een gastspreker uit en soms wordt een event of workshop verzorgd door één van onze eigen leden. 

Agenda 2021

Hieronder plaatsen we een overzicht van alle bijeenkomsten, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan via ons e-mail adres. 

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerkbijeenkomst. Op vrijdag 13 augustus is deze bij Hotel Villa Flora in Hillegom. Aanmelden kan via e-mail. 

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerkbijeenkomst. De locatie bepalen we per keer. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail bericht. 

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerk bijeenkomst. De locatie bepalen we per keer. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail bericht. 

Een inspirerende sessie over Trello. Sylvia Klink gebruikt het dagelijks en weet alles te vertellen over deze handige tool. Heb je interesse? Deelname is gratis voor leden. Aanmelden kan via e-mail.

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerk bijeenkomst. De locatie bepalen we per keer. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail bericht. 

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerk bijeenkomst. De locatie bepalen we per keer. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail bericht. 

Aanmelden kan via info@vrouwenaanhetroer.nl

Meedenken? Graag!

Heb je zelf een wens of idee voor een workshop of informatief event? Wil je VAHR een keer verwelkomen bij jouw bedrijf, organisatie of bij iemand uit jouw netwerk? Wil je meehelpen met het organiseren van een event? We komen graag met je in contact.  

Wil je ons ontmoeten?

We hebben een maandelijkse bijeenkomst waarin we bijpraten, nieuwe leden verwelkomen, ervaringen delen, elkaar om hulp vragen, tips & tricks melden etc. Deze bijeenkomsten zijn momenteel online maar straks kunnen we elkaar hopelijk weer live ontmoeten op mooie inspirerende plekken. Daarnaast organiseren we evenementen en workshops voor onze leden en introducees. De onderwerpen zijn divers, van creatieve workshops, inspirerende sprekers tot zakelijke informatie sessies over verzekeringen en wetgeving. 

Vrouwen aan het Roer

Wil je aanmelden of meer informatie?

Heb je vragen, wil je ons een keer ontmoeten of aanmelden? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om als introducee 2x geheel vrijblijvend deel te nemen aan een netwerkbijeenkomst. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden word je opgenomen in ons ledenbestand, krijg je een vermelding op onze website, ontvang je voortaan de nieuwsbrief, informatie en uitnodigingen voor alle online en live bijeenkomsten.