Agenda - Programma

We komen regelmatig bij elkaar tijdens netwerk- en informatiebijeenkomsten op inspirerende locaties. Dat kan zijn in een café, restaurant of op een zonnig terras. Ook bezoeken we bedrijven en organisaties. Onze bijeenkomsten zijn wisselend van opzet en gaan over uiteenlopende onderwerpen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. We stimuleren dat onze eigen leden onderwerpen aandragen voor de thema avonden zodat we een interessant programma met inspirerende sprekers kunnen verzorgen. Natuurlijk is er bij elk evenement voldoende tijd om met de andere VAHR leden bij te praten of te netwerken.

Sommige leden spreken in kleinere groepen tussentijds af om samen te wandelen, te (net)werken of te brainstormen.  

Netwerk Bijeenkomst

De maandelijkse netwerkbijeenkomst is elke 2e vrijdag van de maand. We starten om 09:00 uur en sluiten meestal rond 11:00 uur af. Deelname is gratis voor leden. Introducees zijn altijd welkom en mogen twee keer gratis deelnemen. 

Evenementen

Meerdere keren per jaar organiseren we een evenement voor alle leden. Een locatie bezoek, een zomerborrel, een creatieve workshop, wijnproeverij, meditatiewandeling etc. Soms nodigen we een bijzondere gastspreker uit voor een thema. Ook worden er geregeld een workshop verzorgd door één van onze eigen leden. 

Agenda 2021

Hieronder plaatsen we een overzicht van alle bijeenkomsten, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan via ons e-mail adres. 

Benieuwd hoe jij Trello kan inzetten voor je eigen bedrijf? Trello is een gratis online projectmanagement tool en deze is uitermate geschikt voor jouw business om zo overzicht te creëren, efficiënter te werken en dingen gedaan te krijgen! Deze workshop zal online gegeven worden door Sylvia Klink. Heb je interesse? Deelname is gratis voor leden. Aanmelden kan via e-mail.

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerk bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Hotel Villa Flora in Hillegom. Wil je op de hoogte blijven over het programma? Stuur ons een e-mail. 

Deze middag krijgen we een rondleiding bij Fit4Lady Hillegom en zal Mariska Barrote Mondria een presenatie houden. Ook gaan we lekker aan de slag, dus kom sportief gekleed.

Elke 2e vrijdag van de maand hebben we een netwerk bijeenkomst. De locatie bepalen we per keer. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail bericht. 

Op dinsdagavond 14 december kun je komen genieten van het eerste VAHR kerstdiner. De locatie is Villa Flora in Hillegom. De kosten voor dit kerstdiner zijn €35,- per persoon. Aanmelden kan via e-mail. 

Aanmelden kan via info@vrouwenaanhetroer.nl

Agenda 2022

Ook voor het nieuwe jaar zijn we een inspirerende agenda aan het samenstellen. Hieronder plaatsen we een overzicht van de bijeenkomsten, trainingen, workshops etc. Klik op het event voor een uitgebreide toelichting. Aanmelden kan via ons e-mail adres. 

Op dinsdag 11 januari 2022 willen wij graag met onze leden proosten op het nieuwe succesvolle jaar. De nieuwjaarsborrel is gepland van 18.00-20.00 uur en vervangt de netwerkbijeenkomst van vrijdag 14 januari. Heb je interesse? Aanmelden kan via e-mail.

Loop jij vast in de opstart van je bedrijf? Je wilt van alles maar er lukt niks. Je voelt je onrustig, gefrustreerd en je kunt niet meer helder nadenken. Je vindt het concretiseren van je ideeën en realiseren van je plannen lastig. Je wilt van dit jaar een geslaagd jaar maken? Kom dan naar de cursus van doelgericht ondernemen gegeven door Marijne van der Koogh van Complementary.

Maandelijkse netwerkbijeenkomst bij Villa Flora Hillegom. Tijdens deze bijeenkomst bieden we een inspirerend programma met voldoende tijd voor netwerken, bijpraten, vragen stellen etc. 

Ruby van Urk gaf in oktober 2021 een korte presentatie tijdens een netwerkbijeenkomst. In februari geeft zij een workshop aan de leden van Vrouwen aan het Roer. 

Maandelijkse netwerkbijeenkomst bij Villa Flora Hillegom. Tijdens deze bijeenkomst bieden we een inspirerend programma met voldoende tijd voor netwerken, bijpraten, vragen stellen etc. 

Aanmelden kan via info@vrouwenaanhetroer.nl

Meedenken? Graag!

Heb je zelf een wens of idee voor een workshop of informatief event? Wil je VAHR een keer verwelkomen bij jouw bedrijf, organisatie of bij iemand uit jouw netwerk? Wil je meehelpen met het organiseren van een event? We komen graag met je in contact.  

Wil je ons ontmoeten?

We hebben een maandelijkse bijeenkomst waarin we bijpraten, nieuwe leden verwelkomen, ervaringen delen, elkaar om hulp vragen, tips & tricks melden etc. Deze bijeenkomsten zijn op wisselende locaties maar altijd op inspirerende plekken. Daarnaast organiseren we evenementen en workshops voor onze leden en introducees. De onderwerpen zijn divers, van creatieve workshops, inspirerende sprekers tot zakelijke informatie sessies over verzekeringen en wetgeving. 

Vrouwen aan het Roer

Wil je aanmelden of meer informatie?

Heb je vragen, wil je ons een keer ontmoeten of aanmelden? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je meer kunnen vertellen over ons netwerk. Ook ben je welkom om als introducee 2x geheel vrijblijvend deel te nemen aan een netwerkbijeenkomst. Ben je enthousiast geworden en wil je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden word je opgenomen in ons ledenbestand, krijg je een vermelding op onze website, ontvang je voortaan de nieuwsbrief, informatie en uitnodigingen voor alle online en live bijeenkomsten.